Wasse
  • WhatsApp +31(0)593524066

  • E-Mail info@wasse.nl

Ons aanbod Farmax Spitmachines

Farmax Spitmachines

Wellicht kent u Wasse B.V. al door onze jarenlange ervaring in de verkoop en service van Farmax spitmachines. Onze spitmachines worden gebruikt om uw akkers optimaal mee te bewerken voor het planten of zaaien, of na de oogst.

Wij zijn gespecialiseerd in de Farmax spitmachines. Deze krachtige Farmax spitmachines kenmerken zich door de volgende voordelen voor akkerbouwers:

  • Gebruiksgemak
  • Tijdbesparing
  • Betere structuur
  • Hogere opbrengsten.

Onderstaand een overzicht van de door ons aangeboden spitmachines als ook onze spitmachine occasions.

Neem voor meer informatie en persoonlijk advies over spitmachines contact met ons op.

Wat is een spitmachine?

De Farmax spitmachine is een type landbouwwerktuig. Van de spitmachine bestaan er in principe twee varianten. Een krukas variant en een variant met een ronde as. De spitmachine wordt doorgaans gebruikt om akkers mee te verbouwen. Door middel van de spades van de machine wordt de grond tot op zekere diepte omgespit. Tijdens het omspitten worden er meestal bepaalde ingrediënten aan de bodem toegevoegd. Dit kunnen meststoffen of voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld. Dit wordt gedaan om de grond geschikt te maken voor het verbouwen van bepaalde gewassen. 

 

Verschillende soorten Farmax spitmachines

Spitmachines heb je in alle soorten en maten. Voor verschillende doeleinden is een spitmachine verkrijgbaar. Bij Farmaxspitmachines.nl doen we ons uiterste best om u hier als gebruiker zo goed mogelijk in te bedienen. Zo hebben we een spitmachine voor bijvoorbeeld de juist zeer lichte tractoren (15/20 pk.), maar er zijn ook modellen verkrijgbaar voor juist de zwaardere machines (vanaf 80 pk.). De lichtere en kleinere machines zijn bijvoorbeeld zeer geschikt in de bloementeelt en in de glastuinbouw. Binnen deze sectoren zijn grote tractoren en machines niet handig. Andere sectoren zoals bijvoorbeeld akker en tuinbouw hebben vaak een grotere oppervlakte om te bewerken en daar kan juist een grotere machine weer handig voor zijn.

Aanbod Farmax spitmachines

In het menu links of via de knoppen hieronder kunt u het aanbod machines van Farmax bekijken. Verschillende modellen hebben weer verschillende voordelen. Het is daarom belangrijk dat u weet wat er voor uw toepassing nodig is. Om deze reden zijn wij ook altijd persoonlijk bereikbaar. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn en dan helpen wij u de juiste machine van Farmax te kiezen.

Op zoek naar gebruikte spitmachines?

Contactgegevens

 

FarmaxSpitmachines.nl onderdeel van Wasse B.V.

Oranjekanaal ZZ 17, 9415 PR, Hijken

+31(0)593-524066

+31(0)593-524066

info@wasse.nl

+31(0)593-526356

 

Farmax spitmachine info & advies:

+31(0)653-428536 - Verkoop

+31(0)593-524066 - Werkplaats

+31(0)593-524066 - Magazijn